MyBB-Plugins Forums
Suffix not showing properly - Printable Version

+- MyBB-Plugins Forums (http://forums.mybb-plugins.com)
+-- Forum: Archived Forums (http://forums.mybb-plugins.com/Forum-Archived-Forums)
+--- Forum: MyBB 1.6.x (http://forums.mybb-plugins.com/Forum-MyBB-1-6-x)
+---- Forum: NewPoints (http://forums.mybb-plugins.com/Forum-NewPoints)
+---- Thread: Suffix not showing properly (/Thread-Suffix-not-showing-properly)

Pages: 1 2 3


Suffix not showing properly - davidedison - 03-28-2012

You see I had recently updated my newpoints from 1.7 to 1.9 and now the image which I was using as the suffix for the points is not seen properly. Can you give me instructions to fix this?

http://davidedisongames.zzl.org/games.php - See the bottom. Its like that in all pages including the profile page.

I would also need help to remove the cause for that warning displayed at the top?

Thanks in advance!


RE: Suffix not showing properly - Diogo Parrinha - 03-28-2012

I am sorry but the Games Section is not a plugin of ours.


RE: Suffix not showing properly - davidedison - 03-29-2012

I didnt mean game section. The newpoints suffix is not shown properly anywhere. See one of the posts in my site below:
http://davidedisongames.zzl.org/showthread.php?tid=241

I am using an image as the suffix and it is not shown properly.


RE: Suffix not showing properly - Diogo Parrinha - 03-29-2012

Did you apply any changes in 1.7?


RE: Suffix not showing properly - davidedison - 03-29-2012

Nope! I dont know to make any Big Grin


RE: Suffix not showing properly - Diogo Parrinha - 03-29-2012

Ok, so what are you entering as suffix?


RE: Suffix not showing properly - davidedison - 03-30-2012

Code:
<img alt="DE Coins" src="http://davidedisongames.zzl.org/images/decoins.png" />



RE: Suffix not showing properly - Omar G. - 03-30-2012

Try this:
Code:
<img alt='DE Coins' src='http://davidedisongames.zzl.org/images/decoins.png' />



RE: Suffix not showing properly - davidedison - 03-31-2012

Thanks! It worked!


RE: Suffix not showing properly - Omar G. - 03-31-2012

Yes, I reported it some time ago and it have not been fixed, no new version has come out since then I think.