MyBB-Plugins Forums
View Groups 1.3 not working - Printable Version

+- MyBB-Plugins Forums (http://forums.mybb-plugins.com)
+-- Forum: Archived Forums (http://forums.mybb-plugins.com/Forum-Archived-Forums)
+--- Forum: MyBB 1.4.x (http://forums.mybb-plugins.com/Forum-MyBB-1-4-x)
+---- Forum: General (http://forums.mybb-plugins.com/Forum-General)
+---- Thread: View Groups 1.3 not working (/Thread-View-Groups-1-3-not-working)



View Groups 1.3 not working - iamazn - 06-14-2010

View Groups 1.3 stopped working after I changed my template. I deactiveated and reactivated and it still didnt work.


RE: View Groups 1.3 not working - Andra┼ż Rihtar - 06-14-2010

(06-14-2010, 01:34 PM)iamazn Wrote: View Groups 1.3 stopped working after I changed my template. I deactiveated and reactivated and it still didnt work.
Try uninstalling/installing (if it has that option). Otherwise I suggest you to look what template edits the plugin has done to your previous theme.


RE: View Groups 1.3 not working - Diogo Parrinha - 06-14-2010

That should work ^


RE: View Groups 1.3 not working - iamazn - 06-14-2010

(06-14-2010, 08:21 PM)Svizy Wrote:
(06-14-2010, 01:34 PM)iamazn Wrote: View Groups 1.3 stopped working after I changed my template. I deactiveated and reactivated and it still didnt work.
Try uninstalling/installing (if it has that option).
If by uninstalling/installing you mean deleting the PHP file and reuploading, I did that.

(06-14-2010, 08:21 PM)Svizy Wrote: Otherwise I suggest you to look what template edits the plugin has done to your previous theme.
No idea how to do that. D:


RE: View Groups 1.3 not working - Diogo Parrinha - 06-16-2010

Just look into the file, search for template_sets and look at what the function inserts into the templates