MyBB-Plugins Forums
My Advertisements 1.5 - Printable Version

+- MyBB-Plugins Forums (http://forums.mybb-plugins.com)
+-- Forum: Archived Forums (http://forums.mybb-plugins.com/Forum-Archived-Forums)
+--- Forum: MyBB 1.4.x (http://forums.mybb-plugins.com/Forum-MyBB-1-4-x)
+---- Forum: Paid Plugins (http://forums.mybb-plugins.com/Forum-Paid-Plugins)
+---- Thread: My Advertisements 1.5 (/Thread-My-Advertisements-1-5)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12


RE: My Advertisements 1.5 - Divisionsix - 02-17-2010

Just notice when you use the quick reply and you have the settings disabled (and no ads) it shows the zone code
like our post zone is
Code:
{myadvertisements[zone_3]}
and it shows up when we quick reply even when the setting is "off"


RE: My Advertisements 1.5 - Diogo Parrinha - 02-17-2010

Oh it shows { myadvertisements_something} ?
I know that issue but haven't found time to dig into it and try to fix it.
It's not a big issue imo but the best way to fix it is by adding a blank advertisement to that zone.


RE: My Advertisements 1.5 - DamYan - 03-17-2010

Pirata: how to add 2 postbit zones? I like to create another zones for postbit, for example - one for First Post only and to for Every 5 posts without first post?

When I add zone, there is no option for creating postbit zones with options "every x posts".


RE: My Advertisements 1.5 - Diogo Parrinha - 03-18-2010

There's no way to do that.
The Postbit zone is unique and can't be replicated.
You can however, create custom zones without the postbit settings.


RE: My Advertisements 1.5 - Glas - 04-05-2010

i've reinstalled in another forum
¿why it does not appear in maintenance?

also in readme

----- Instructions
Upload contents of the Upload folder to the root of your MyBB installation.
Go to Admin CP -> Configuration -> Plugins and Activate "My Advertisements"
Then go to Settings -> Help Center and change anything you need.

¿Help center?


RE: My Advertisements 1.5 - Diogo Parrinha - 04-06-2010

Too much copy pasting from readmes to readmes. It's supposed to say "My Advertisements".
It doesn't show in maintenance either because of admin permissions or because the language


RE: My Advertisements 1.5 - Glas - 04-06-2010

oh okee =)


RE: My Advertisements 1.5 - Diogo Parrinha - 04-07-2010

(04-06-2010, 09:29 AM)Glas Wrote: oh okee =)

Did you fix it?


RE: My Advertisements 1.5 - Glas - 04-07-2010

yeah, just reinstalled <.< sorry for bothering


RE: My Advertisements 1.5 - atomjani - 04-27-2010

If more than one instance in the footer, then the ads themselves are below each other or are rotated? Like the latter.
I learn to give to an ad in the x Click Do not display for members?