MyBB-Plugins Forums
AdminCP Not Updating? - Printable Version

+- MyBB-Plugins Forums (http://forums.mybb-plugins.com)
+-- Forum: Archived Forums (http://forums.mybb-plugins.com/Forum-Archived-Forums)
+--- Forum: MyBB 1.4.x (http://forums.mybb-plugins.com/Forum-MyBB-1-4-x)
+---- Forum: General (http://forums.mybb-plugins.com/Forum-General)
+---- Thread: AdminCP Not Updating? (/Thread-AdminCP-Not-Updating)

Pages: 1 2


AdminCP Not Updating? - Evoke - 08-19-2009

Lol ok well, basically, my ACP is acting weird. Its not updating anything.

Like if i wanna change the max size of the avatar it says it works but when i actually go there its still the same as before. It even says what i wanted it to change it into when i go back and try to change it again.

And when i wana change the title, it says it works but its still the same as before.

EDIT: It does update themes and templates but not the configuration and stuff


RE: AdminCP Not Updating? - Diogo Parrinha - 08-19-2009

when you actually go there? where? to the settings again?


RE: AdminCP Not Updating? - Evoke - 08-19-2009

Yeah

EDIT: Wait, no. When I go to the actual forum.


RE: AdminCP Not Updating? - Diogo Parrinha - 08-19-2009

And what do you mean by title?


RE: AdminCP Not Updating? - Evoke - 08-19-2009

Nvm got it fixed :yay:


RE: AdminCP Not Updating? - Diogo Parrinha - 08-19-2009

What did you do?


RE: AdminCP Not Updating? - Shadows - 08-19-2009

advent please delete some messages from your inbox, i can't PM ya..


RE: AdminCP Not Updating? - Evoke - 08-20-2009

(08-19-2009, 08:00 PM)Pirata Nervo Wrote: What did you do?
i'll let you know later. Im switching hosts right now and i cant really access it atm.

(08-19-2009, 10:03 PM)Shadows Wrote: advent please delete some messages from your inbox, i can't PM ya..
Done :yay:


RE: AdminCP Not Updating? - Diogo Parrinha - 08-20-2009

Ok, lol. I'm waiting


RE: AdminCP Not Updating? - Evoke - 08-21-2009

Wow forgot about this. Lol.

It was only because the settings.php wasn't CHMOD to 777.