MyBB-Plugins Forums

Full Version: [Release] Subscriptions 1.2
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
hehe glad that made your day,

im not sure if its me, but when i reinstalled it and followed the readme, it didn't really fix the problem. Instead of the Period having the same information as the usergroup, its just blank now lol.

so yeah idk if its another bug or its just me haha
Could you please re-download, re-upload and check the page again? Let me know if it's fixed.
yep all fixed thanks!
This is very nice! Smile Thanks for the release.
I bought a subscription on an Administrator account on my forum (just to test). However, when I purchased it, it made me lose my Administrator permissions. Is there a way that if the subscription becomes your Primary usergroup, your previous Primary usergroup will become an additional one?

Other than that, it's a very nice plugin Smile.
(01-10-2011, 08:25 PM)Mr-Trainor Wrote: [ -> ]I bought a subscription on an Administrator account on my forum (just to test). However, when I purchased it, it made me lose my Administrator permissions. Is there a way that if the subscription becomes your Primary usergroup, your previous Primary usergroup will become an additional one?

Other than that, it's a very nice plugin Smile.

No, that's not possible. The only thing you can do is setup a new subscription plan for additional groups though, instead of primary.
It is all working well apart from one thing.

I have my forum setup with a Premium User group. This group sees no ads. I have NewPoints Subscriptions 1.1 setup so when people use there points to join the group its for a certain amount of time, not permanent.

[Image: workspace1008.png]

When I did a test and joined the Premium User Bronze Plan it all worked as it meant to apart from one thing. The user I did the test with is still a member of the Premium User group. This has been 5 days now. The member should of only been a Premium User for a day.

At the moment I have it set so it is additional groups, to see if this helps, but this isn't really ideal, and haven't done another test to see if this will fix it.

Have you got any ideas on what I can do to get this sorted?

Did you activate the task from the ACP?
Ahh, thats why. I have turned it on now. It was off.
This is an excellent plugin, thank you Smile

Regards,
Chris.
http://www.yrea.org.uk.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14