MyBB-Plugins Forums

Full Version: NewPoints 1.9.9
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Looks like you did not upload the NewPoints language files
I have a problem with this plugin. When I test the forum thread, your plugin gives me 10 pts(I set this value to 10 pts) but when other user respond to my post your plugin gives 890pts, but I olso set this to 10 pts .Why?
Interesting, did you add any group rules?
aaaaaaaaa... nope Big Grin, if you can help me with this, how I can set group rules?
Well it's probably a bug even though the code looks okay. May I have a test admin account?
Group Rules are set in the NewPoints tab but since you haven't created any, that's not the problem
I have a small contribution which has been tested to work:
FYI: This temporary hack will ignore the Decimal Places setting in Newpoints Main Settings, (see below)

Currently = My$1210122.5 or My$1210122.54
How to make = My$1,210,122.50 or My$1,210,122.54? (Like real money Smile)

PHP Code:
in /inc/plugins/newpoints.php 
line 769 
find

return $mybb->settings['newpoints_main_curprefix'].round($pointsintval($mybb->settings['newpoints_main_decimal'])).$mybb->settings['newpoints_main_cursuffix'];

replace with

return $mybb->settings['newpoints_main_curprefix'].number_format($points2'.'',').$mybb->settings['newpoints_main_cursuffix']; 

FYI: This temporary hack will ignore the Decimal Places setting in Newpoints Main Settings, if you want a different amount of decimal places, then just change the #2.
(05-28-2010, 04:52 AM)Pirata Nervo Wrote: [ -> ]Well it's probably a bug even though the code looks okay. May I have a test admin account?
Group Rules are set in the NewPoints tab but since you haven't created any, that's not the problem

hy.
For start, I use the recount option and I test it again now is sems to work fine... I don't know what could hapend :d.
I will send you my admin login details on pm.
(05-29-2010, 03:23 AM)keeponfalling Wrote: [ -> ]
(05-28-2010, 04:52 AM)Pirata Nervo Wrote: [ -> ]Well it's probably a bug even though the code looks okay. May I have a test admin account?
Group Rules are set in the NewPoints tab but since you haven't created any, that's not the problem

hy.
For start, I use the recount option and I test it again now is sems to work fine... I don't know what could hapend :d.
I will send you my admin login details on pm.

So, it works now? lol

@seeker I replied to your post on MyBB
Can you uptadate for the 1.6 beta version?
(06-01-2010, 07:45 AM)Minnemann Wrote: [ -> ]Can you uptadate for the 1.6 beta version?

No, I won't release plugins for 1.6.x while it's not stable