MyBB-Plugins Forums

Full Version: [Release] MyRPG 1.2.0
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Print screen the error please
This is the error in the admin panel

[Image: scr9008973.th.jpg]
That's really weird, the two files should fix the problem :/
Looks great. Will download when I get back home.
When I updated to this version, I get an error with the shield product. When I buy it, it increases my defense, but does not take money away. I get this error when I buy it:
<div style="background: #FBEEF1 url(http://www.eternalwolf.com/forums/images.../error.png) center no-repeat; background-position: 7px 7px; text-align: left; margin: 5px 15px 5px 15px; padding: 13px 20px 13px 45px; border-top: 2px solid #FEABB9; border-bottom: 2px solid #
I reinstall the plugin and now work great

(03-10-2009, 11:01 AM)eternalwolf Wrote: [ -> ]When I updated to this version, I get an error with the shield product. When I buy it, it increases my defense, but does not take money away. I get this error when I buy it:
<div style="background: #FBEEF1 url(http://www.eternalwolf.com/forums/images.../error.png) center no-repeat; background-position: 7px 7px; text-align: left; margin: 5px 15px 5px 15px; padding: 13px 20px 13px 45px; border-top: 2px solid #FEABB9; border-bottom: 2px solid #

I have the same error with the shield
Omg, so many problems! When I read them I'm like: Is it that hard to install MyRPG and run the scripts? Guess it is...
(03-10-2009, 12:59 PM)L2tecno Wrote: [ -> ]I reinstall the plugin and now work great

(03-10-2009, 11:01 AM)eternalwolf Wrote: [ -> ]When I updated to this version, I get an error with the shield product. When I buy it, it increases my defense, but does not take money away. I get this error when I buy it:
<div style="background: #FBEEF1 url(http://www.eternalwolf.com/forums/images.../error.png) center no-repeat; background-position: 7px 7px; text-align: left; margin: 5px 15px 5px 15px; padding: 13px 20px 13px 45px; border-top: 2px solid #FEABB9; border-bottom: 2px solid #

I have the same error with the shield
EDIT
It seems I've got the same error,
Code:
<div style="background: #FBEEF1 url(http://talkforstuff.com/images/myplaza/error.png) center no-repeat; background-position: 7px 7px; text-align: left; margin: 5px 15px 5px 15px; padding: 13px 20px 13px 45px; border-top: 2px solid #FEABB9; border-bottom: 2px solid #FEABB9; line-height: 150%; font-weight: bold; width: 90%;">A connection error occurred!</div>
Hmm do you get that error here on the site too?
Any of you have firebug installed? If so, can you post the response from the server for that request?
Edit:
Found the problem, it was a ~ --' I am going to reupload the files as there were missing images too Tongue
Ah that's why my images didn't work xD.
Nice work.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11