Hello There, Guest! › Register

MySubscriptions 2.2 released.
Looking for a custom plugin for your site? Ask here for a quote.

[Release] Attachment Cost
#11

yeah me too.. it seems working good on me.. let me check the code Smile

Edit:
I've reupload and uninstall my code and install again.. seems it works fine.. do you have a newpoints installed? can you post your script here so i can verify it.. Smile thank you
Andrew - NewPoints Plugin Developer


[Image: dragonanimated_446370.gif]
#12

Very nice! Smile
I am just waiting for a few more plugins before i convert MyTurbo
[Image: eternalwolfsig.php]
#13

(09-20-2009, 06:37 AM)Pirata Nervo Wrote: Hmm, I don't have any problems here. Do you have the same problem when changing other settings? Like the main ones?

i have nothing to change, only install a fresh newpoints with attachmentcost plugin.
no edit at all, all the same code.

(09-20-2009, 10:55 AM)chonghua Wrote: yeah me too.. it seems working good on me.. let me check the code Smile

Edit:
I've reupload and uninstall my code and install again.. seems it works fine.. do you have a newpoints installed? can you post your script here so i can verify it.. Smile thank you

as i stated above, no change the code mate..
still looking for the answer.. hmmm..Huh
Double post
as additional info, i use the latest stable mybb version.

can you tell me how att.cost workflow?
Heart
#14

I asked if you can change any of the other settings
To download our paid plugins and receive support you must be a paid subscriber. Click here for more information.
#15

can you post any screenshot? as P.Nervo says, can you change any settings of newpoints and other mybb settings? Smile there is no problem with the coding as i have tested it already..
found bugs fixed.. i don't get errors cause i still have a mplaza on my test server. Tongue my bad..
Andrew - NewPoints Plugin Developer


[Image: dragonanimated_446370.gif]
#16

still had the same problem after update to 1.1 -_-"

don't know what's wrong with it.. i really hope that this plugin works well.. Sad

here are the screencaps:

NewPoint pages
[Image: o6wnwx.jpg]

Post with attachment
[Image: bldmx.jpg]

Result after clicked
[Image: 24cu0d1.jpg]


if i disable the attcost, attachment is working fine.

Post with attachment
[Image: bldmx.jpg]

Result after clicked
[Image: 23jlqp5.jpg]






here's the link to php info of the server
Code:
http://dracoola.com/xyz.php
Heart
#17

not sure with you guys, seems working fine on my server Smile please report any bugs found again here.. thanks
Andrew - NewPoints Plugin Developer


[Image: dragonanimated_446370.gif]
#18

ok, thanks..
hope that someday you'll find the problem Smile
Heart
#19

As I said...can you change the settings of the Income group?
To download our paid plugins and receive support you must be a paid subscriber. Click here for more information.
#20

Hold on a second, the problem happens when downloading it? You said it happened when saving the settings >.>
To download our paid plugins and receive support you must be a paid subscriber. Click here for more information.




Users browsing this thread: 1 Guest(s)