Hello There, Guest! › Register

MySubscriptions 2.2 released.
Looking for a custom plugin for your site? Ask here for a quote.

Quick reply Points
#1

I have a question, In my forum when users reply using the quick reply option the points aren't added to the users.
It is normal?
#2

I remember a plugin having compatibility issues with NewPoints and causing that.
To download our paid plugins and receive support you must be a paid subscriber. Click here for more information.
#3

(06-23-2014, 09:22 PM)Pirata Nervo Wrote: I remember a plugin having compatibility issues with NewPoints and causing that.

Umm, do you remmember which plugin?
#4

No idea...but I remember it was discussed here somewhere when someone posted a thread reporting the same issue.
To download our paid plugins and receive support you must be a paid subscriber. Click here for more information.
#5

(06-24-2014, 06:34 AM)Pirata Nervo Wrote: No idea...but I remember it was discussed here somewhere when someone posted a thread reporting the same issue.

Thanks, I will look for it Smile
I noticed that if I reply in any page of the thread but the last the points are added. The problem is only in the last page when the Reply is added witn Ajax.
#6

Ah that's normal, points are only added after everything's been done (including data sent to the browser).
To download our paid plugins and receive support you must be a paid subscriber. Click here for more information.
#7

(06-24-2014, 07:29 AM)Pirata Nervo Wrote: Ah that's normal, points are only added after everything's been done (including data sent to the browser).

Yep, but after refreshing the page the points aren't added.
I found the posts with the bug and the conflictive plugin is ModNotice, but I don't have it.

I will check the Javascript, Maybe that is the problem.




Users browsing this thread: 2 Guest(s)