Hello There, Guest! › Register

MySubscriptions 2.2 released.
Looking for a custom plugin for your site? Ask here for a quote.

Postbit Images
#11

Hm, still not working.

For the inputs I have: /images/myplaza/filename.ext

And the images were Chmodded to 777: Could you take a look?

http://www.thenunyclub.mybbnew.com
#12

I don't understand what you mean by dead images in the postbit. Weren't you the one who removed the items part from the postbit? If you removed the items part they won't show up of course. Everything seems to work
To download our paid plugins and receive support you must be a paid subscriber. Click here for more information.
#13

It work for my forum.
#14

No, it shows up as dead images when I set them to show on postbit, like those X images.

I'll enable them to show, and you can look...
#15

are they enabled? I don't think so
To download our paid plugins and receive support you must be a paid subscriber. Click here for more information.
#16

Just enter the file name not full url. Example the link is http://*forumname*/images/myplaza/*filename*.gif
Then enter *filename*.gif for the images
#17

If he had the images enabled in the postbit I could see what he is setting the path of the image to. But he doesn't seem to like to wait
To download our paid plugins and receive support you must be a paid subscriber. Click here for more information.
#18

where i could find in my directory those

Chmod?
#19

Hm? I don't understand
To download our paid plugins and receive support you must be a paid subscriber. Click here for more information.
#20

I've got 'em working. Thanks.




Users browsing this thread: 1 Guest(s)