Hello There, Guest! › Register

MySubscriptions 2.2 released.
Looking for a custom plugin for your site? Ask here for a quote.

Newpoints Missing after MyBB 1.6.3 Update
#1

After I updated to 1.6.3, NewPoints doesn't seem to be showing. I already performed the required Template updates required by the MyBB Update. I also checked the postbit templates for newpoints, the code is there but it won't show on the forum (Triple Checked). I already tried the button in Admin CP that rebuilds the templates.

I don't know what else to do and I'm confused at the moment.

Website, http://cydevice.net/
#2

Did you install any new plugins? That's very weird!
To download our paid plugins and receive support you must be a paid subscriber. Click here for more information.
#3

No, no new plugins were added.
#4

Alright. Right now the only easy fix is (probably) deactivating and activating NewPoints again, can you please try?
To download our paid plugins and receive support you must be a paid subscriber. Click here for more information.
#5

I try doing that, but it didnt work. Unless you mean installing and uninstalling...
Update, in Admin CP it says "can't gather any data"
#6

Nice theme you're using, I think his theme (Fabo's) may have a problem, did you try changing themes and then deactive, re-activate?
Join us!
[Image: rotate_images.php]
#7

Do you have the NewPoints task enabled?
To download our paid plugins and receive support you must be a paid subscriber. Click here for more information.
#8

Yeah, when I upgraded, my theme glitched up. Good thing I had a backup on hand because I wasn't able to get newpoints to work either.
#9

So its your theme right? Cause now I don't wanna upgrade if its going to mess up my Newpoints...
Join us!
[Image: rotate_images.php]
#10

this is exactly what happened to me!!




Users browsing this thread: 1 Guest(s)