Hello There, Guest! › Register

MySubscriptions 2.2 released.
Looking for a custom plugin for your site? Ask here for a quote.

AdminCP Not Updating?
#1

Lol ok well, basically, my ACP is acting weird. Its not updating anything.

Like if i wanna change the max size of the avatar it says it works but when i actually go there its still the same as before. It even says what i wanted it to change it into when i go back and try to change it again.

And when i wana change the title, it says it works but its still the same as before.

EDIT: It does update themes and templates but not the configuration and stuff
#2

when you actually go there? where? to the settings again?
To download our paid plugins and receive support you must be a paid subscriber. Click here for more information.
#3

Yeah

EDIT: Wait, no. When I go to the actual forum.
#4

And what do you mean by title?
To download our paid plugins and receive support you must be a paid subscriber. Click here for more information.
#5

Nvm got it fixed :yay:
#6

What did you do?
To download our paid plugins and receive support you must be a paid subscriber. Click here for more information.
#7

advent please delete some messages from your inbox, i can't PM ya..
#8

(08-19-2009, 08:00 PM)Pirata Nervo Wrote: What did you do?
i'll let you know later. Im switching hosts right now and i cant really access it atm.

(08-19-2009, 10:03 PM)Shadows Wrote: advent please delete some messages from your inbox, i can't PM ya..
Done :yay:
#9

Ok, lol. I'm waiting
To download our paid plugins and receive support you must be a paid subscriber. Click here for more information.
#10

Wow forgot about this. Lol.

It was only because the settings.php wasn't CHMOD to 777.




Users browsing this thread: 1 Guest(s)